ai-01.jpeg
sfelogoi-03

PER MÉS INFORMACIÓ CONTACTEU-NOS A:

info@setfontsenergia.cat

SET FONTS ENERGIA SCCL és una cooperativa de consumidors i usuaris creada amb el suport de l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta i Vilalleons, i amb el suport del Consell Comarcal d’Osona. L’objectiu de l’organització és que les veïnes i veïns de Sant Julià de Vilatorta i Vilalleons puguin fer la transició energètica al municipi.

Enllaços d'interès

Balenyà sostenible

COSPES Sant Pere de Torelló

Segueix-nos:


instagram

©2022 Set Fonts Energia

Som conscients que estem explorant nous camins per abordar el repte final i urgent que el planeta ens demana, la lluita contra el canvi climàtic, t’animes a participar-hi? 
Fer-se soci de SET FONTS ENERGIA vol dir formar part d’un projecte cooperatiu que vol treballar per fer realitat la Transició Energètica al nostre municipi. Volem contribuir a fomentar un Sant Julià de Vilatorta i Vilalleons més sostenible. Per a fer-lo realitat, o almenys per anar avançant en aquesta direcció, en els propers anys volem iniciar diferents projectes. 
Per poder ser sòcia/soci, s'ha acordat que cal formalitzar una sol·licitud d'alta i fer una aportació única de 50 euros, essent un capital que es pot recuperar en qualsevol moment que es vulgui deixar de ser sòcia/soci, perquè deixes de compartir els objectius que volem aconseguir o sigui per la raó que sigui. No hi hauran més quotes.