ai-01.jpeg
sfelogoi-03

PER MÉS INFORMACIÓ CONTACTEU-NOS A:

info@setfontsenergia.cat

Vestibulum rhoncus urna at risus dapibus imperdiet ut at turpis. Nullam nec pharetra neque, congue facilisis metus. Vestibulum rhoncus urna at risus dapibus imperdiet ut at turpis. Nullam nec pharetra neque, congue facilisis metus.

Enllaços d'interès

Balenyà sostenible

COSPES Sant Pere de Torelló


©2022 Set Fonts Energia

Ja estem constituïts: Set Fonts Energia. La cooperativa energètica se Sant Julià

14-01-2022 10:17

Array() no author 89124

Ja estem constituïts: Set Fonts Energia. La cooperativa energètica se Sant Julià

La signatura de la constitució de la cooperativa es va fer dimarts dia 11 de gener, amb 10 socis fundadors, però 23 ja han manifestat la voluntat de ser-ne soci

La signatura de la constitució de la cooperativa es va fer dimarts dia 11 de gener, amb 10 socis fundadors, però 23 ja han manifestat la voluntat de ser-ne socis. Qui vulgui informació de què és i com funciona o per fer-se soci es pot adreçar al correu setfontsenergia@gmail.com

Des de l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta s’ha impulsat la creació d’aquesta comunitat energètica de consum compartit, a la qual hi poden participar els veïns de Sant Julià de Vilatorta i Vilalleons de forma oberta, perquè ens aporti energia sostenible i de proximitat, i que ens ajudi a fer la transició energètica.
L’objectiu de les comunitats és produir i compartir energia de proximitat, com una eina d’empoderament de la societat en l’àmbit energètic.