ai-01.jpeg
sfelogoi-03

PER MÉS INFORMACIÓ CONTACTEU-NOS A:

info@setfontsenergia.cat

SET FONTS ENERGIA SCCL és una cooperativa de consumidors i usuaris creada amb el suport de l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta i Vilalleons, i amb el suport del Consell Comarcal d’Osona. L’objectiu de l’organització és que les veïnes i veïns de Sant Julià de Vilatorta i Vilalleons puguin fer la transició energètica al municipi.

Enllaços d'interès

Balenyà sostenible

COSPES Sant Pere de Torelló

Segueix-nos:


instagram

©2022 Set Fonts Energia

Ja estem constituïts: Set Fonts Energia. La cooperativa energètica se Sant Julià

14-01-2022 11:17

Array() no author 89124

Ja estem constituïts: Set Fonts Energia. La cooperativa energètica se Sant Julià

La signatura de la constitució de la cooperativa es va fer dimarts dia 11 de gener, amb 10 socis fundadors, però 23 ja han manifestat la voluntat de ser-ne soci

La signatura de la constitució de la cooperativa es va fer dimarts dia 11 de gener, amb 10 socis fundadors, però 23 ja han manifestat la voluntat de ser-ne socis. Qui vulgui informació de què és i com funciona o per fer-se soci es pot adreçar al correu setfontsenergia@gmail.com

Des de l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta s’ha impulsat la creació d’aquesta comunitat energètica de consum compartit, a la qual hi poden participar els veïns de Sant Julià de Vilatorta i Vilalleons de forma oberta, perquè ens aporti energia sostenible i de proximitat, i que ens ajudi a fer la transició energètica.
L’objectiu de les comunitats és produir i compartir energia de proximitat, com una eina d’empoderament de la societat en l’àmbit energètic.