ai-01.jpeg
sfelogoi-03

PER MÉS INFORMACIÓ CONTACTEU-NOS A:

info@setfontsenergia.cat

SET FONTS ENERGIA SCCL és una cooperativa de consumidors i usuaris creada amb el suport de l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta i Vilalleons, i amb el suport del Consell Comarcal d’Osona. L’objectiu de l’organització és que les veïnes i veïns de Sant Julià de Vilatorta i Vilalleons puguin fer la transició energètica al municipi.

Enllaços d'interès

Balenyà sostenible

COSPES Sant Pere de Torelló

Segueix-nos:


instagram

©2022 Set Fonts Energia

Reunió de la Cooperativa Set Fonts Energia de Sant Julià de Vilatorta

10-02-2022 16:09

Array() no author 89124

Reunió de la Cooperativa Set Fonts Energia de Sant Julià de Vilatorta

El proper divendres 18 de febrer, a les 19h, a la Sala de Conferències del pavelló municipal d’esports hi haurà una nova reunió de la Cooperativa Set

El proper divendres 18 de febrer, a les 19h, a la Sala de Conferències del pavelló municipal d’esports hi haurà una nova reunió de la Cooperativa Set Fonts Energia de Sant Julià de Vilatorta.

Aquesta reunió servirà per explicar que la Cooperativa ja ha estat donada d’alta al registre de la Generalitat de Catalunya i que, per tant, ja està perfectament autoritzada per executar projectes i sol·licitar subvencions per instal·lacions d’energies renovables.

També s’explicarà en quin punt es troba el primer projecte de l’entitat (instal·lació fotovoltaica compartida als vestidors de futbol) i quin és el següent projecte que es vol començar.

Posteriorment, s’entregarà el formulari necessari a totes les persones que aquests dies han mostrat interès per formar part de la cooperativa per tal de poder-los incorporar com a socis i es resoldran tots aquells dubtes que sorgeixin. 

Finalment, s’aprofitarà la reunió per crear un grup de treball entre els socis que treballin en nous projectes per el poble.